İçeriğe geç

Bekraunt Türkçe Anlamı Ne Demek

Bekraunt nasıl yazılır?

Hem sosyal medyada hem de günlük hayatta kullanılan arkaplan kelimesi dilimizde uzun yıllardır yaygın olarak yer almaktadır. Türk Dil Kurumu’na (TDK) göre farklı anlamları olan arkaplan kelimesi Türkçede tek başına veya farklı ifadelerle birlikte kullanılabilmektedir.

Background ne demek TDK?

(I). arka plan, zemin; (sonbahar). (şarkı). (fon).; bir kişinin önceki tavırları, çevresi ve eğitimi.

Ardyöre ne demek?

Geçmişi gizle Geçmiş ayrıntıları Geçmişi temizle Geçmiş: ardyöre.

Background nasıl yazılır?

“background” teriminin Türkçe-İngilizce Sözlükte anlamları: 47 sonuç Arka plan i.

Background information ne demek?

Tureng – Arka Plan Bilgileri – Türkçe İngilizce Sözlük. Geçmişi Gizle Geçmiş Ayrıntıları Geçmişi Temizle Geçmiş: Arka Plan Bilgileri.

Birçoğu kelimesi nasıl yazılır?

“A little”, “many”, “many”, “a few”, “a few”, “some”, “any”, “none” ve “none” gibi belirsiz sıfatlar ve zamirler geleneksel olarak yan yana yazılır.

TDK Türkçe sözlük anlamı nedir?

TDK – Türk Dil Kurumu.

Makalede background ne demek?

Girişte, okuyucunun incelemesi muhtemel makale hakkında arka plan bilgisi verirsiniz, ancak arka plan bölümünde makalenin neden alakalı olduğunu açıklarsınız. Makalenizin arka planında, konuya genel bir bakış sunan girişin aksine, konuyu ayrıntılı olarak tartışırsınız.

Wallpaper anlamı ne demek?

“wallpaper” kelimesinin İngilizce-Türkçe sözlükteki anlamları: 8 sonuç duvar kağıdı i.

Örer ne demektir?

ORER NEDİR? Orer’i genel hatlarıyla açıklamak gerekirse; bir yıl öncesinden hareket ve varış istasyonlarına planlanan trenler, 24 saatlik bir periyodu kapsayan bir grafikte çizgiler halinde gösterilir.

Örgın ne demek?

Orgin, Orta Asya Türkleri ile ilgili bir kavramdır. Taht veya çadır anlamına gelir. “Hükümdarın çadırı” olarak bilinen çadıra “Otag” veya diğer bir deyişle “Orgin” de denir. Egemenliği simgeleyen orgin kelimesi taht anlamına gelir.

Onadı kelimesi ne demek?

Cezai ve idari davalarda cezai onay sıklıkla kullanılır. Hukukta “onaylanmış” terimi, karar verme komitesinin cezai davranıştan sonra temyiz kararı vermesi anlamına gelir. İlçe ve istinaf mahkemeleri onay durumuna karar verir.

Background color nedir?

Arka Plan Rengi: Arka plan rengini atamak için. Arka Plan Görüntüsü: Arka plana bir görüntü eklemek için. Arka Plan Konumu: Arka plana eklenen görüntünün konumunu belirtmek için. Arka Plan Tekrarı: Arka plan görüntüsünün tekrar tekrar mı yoksa tekrar tekrar eklenmeden mi ekleneceğini belirlemek için kullanılır.

Virtual background ne demek?

Sanal Arka Plan özelliği, Zoom toplantısı sırasında arka plan olarak bir resim veya video görüntülemenize olanak tanır; böylece daha tutarlı ve profesyonel bir görünüm, daha fazla gizlilik ve sunum sağlanır.

Evbark nasıl yazılır?

harap, sarsak, çürük, eğri büğrü, çarpık, bakımsız, çorak, komşu, yırtık pırtık, hırpalanmış, eski püskü, çürük, çürük, paçavralar halinde, yan yana, yarı pişmiş, vb. m harfiyle yapılan çoğaltmalar ayrıca yazılır: at mat, child mocuk, Cabinet molap, door map, book mitap, vb.

Bardon nasıl yazılır?

“pardon” teriminin İngilizce-Türkçe Sözlükte anlamları: 14 sonuçKategoriTürkçeGenel5Genelpardon6Genelpardon7Genelpardon25 satır daha

Baksbani nasıl yazılır?

Bugs Bunny, Warner Bros.’un çizgi film karakteridir.

Başabaş nasıl yazılır?

İsim ekleri ve iyelik ekleri alan ikilemeler de ayrı ayrı yazılır: başa baş, diz dize, el ele, göz göze, birbirine, omuz omuza, yan yana; baştan sona, daldan dala, elden ele, günden güne, içinden, yıldan yıla; başa baş, bire bir (ölçü), bire bir, bire bir, bire bir; birer birer, boşuna, gün be gün, birer birer…

Basımevi nasıl yazılır?

Bu, baskının yapıldığı yer anlamına gelir. “Ev” kelimesiyle oluşturulan birleşik kelimeler yan yana yazılır: çorba mutfağı, huzurevi, matbaa, doğum evi, gözlemevi, huzurevi, kahvehane, misafirhane, ordu evi, öğretmen evi, vb. Bu kelime genellikle yanlış olarak matbaa olarak yazılır. Doğru kullanım matbaa şeklinde olmalıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Dul Escort